Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضوانی فوق تخصص پوست، مو و زیبایی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه کراتینه کردن یکی از روش‌های رایج صاف کردن مو محسوب می‌شود؛ بیان کرد: در این روش، کراتین پروتئین اصلی مو، ناخن و دندان به شمار می‌رود و سرشار از پیوند‌های دی سولفیدی است.

او ادامه داد: در افرادی که مو‌های وز دارند طرز قرار گرفتن این رشته‌های پروتئینی به نحوی است که حالت صاف و لخت را ندارد؛ بنابراین در روش کراتینه کردن مو از موادی استفاده می‌کنند که باعث شکسته شدن پیوند‌های دی سولفیدی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خطرات جبران ناپذیر کراتینه کردن مو

او افزود: در تبلیغات آرایشگاه‌ها کراتینه کردن مو یک روش بدون ضرر محسوب می‌شود، اما در واقعیت اکثر این مواد که معروف‌ترین آن‌ها هم ماده کراتینه کننده برزیلی است، خطرات بسیار جبران ناپذیری را به دنبال دارد. از مهمترین خطرات در مرحله اول، می‌توان به سرطان اشاره کرد؛ زیرا فرمالدئید که ماده اصلی کراتین محسوب می‌شود بسیار سمی و سرطانزا شناخته شده است.

رضوانی گفت: فرمالدئید، هم از طریق جذب پوستی ضرر دارد و هم هنگام اتو و سشوار داغ، بخاری که از مو‌ها بلند می‌شود مورد استنشاق قرار می‌گیرد و در ریه افراد موجب بروز حساسیت و سرطانزایی  می‌شود.

بیشتر بخوانید:

استفاده زیاد از رنگ مو چه عوارضی دارد؟

این متخصص پوست، مو و زیبایی مطرح کرد: از دیگر عوارض کراتینه کردن می‌توان به ریزش مو اشاره کرد، افرادی که این کار را انجام می‌دهند بعد از اولین شستشو ریزش مو را مشاهده می‌کنند و در ماه اول و دوم کراتینه، ریزش مو به اوج خود خواهد رسید همچنین نازک شدن مو‌های کراتینه شده را هم در اکثر افراد مشاهده می‌کنیم.

رضوانی بیان کرد: مراجعه کنندگان زیادی داریم که برای صاف ، لخت شدن و براق شدن موها، ساختار مو‌های خود را با خطر جدی رو به رو کرده‌اند و بعد از گذشت ۳ هفته مو‌ها به طور کامل خشک، شکننده و خرد خواهند شد همچنین واکنش‌های حساسیتی مانند خارش و بروز دانه‌های قرمز در سطح پوست را شاهد خواهیم بود.

 فوق تخصص پوست، مو و زیبایی در پایان تصریح کرد: مراجعه کنندگانی داریم که به شدت اعلام پشیمانی می‌کنند، اما متاسفانه باید عوارض این کار را تا چندین سال همراه خود داشته باشند؛ چرا که مو وقتی از پوست خارج می شود دیگر زنده نیست و آسیبی که به واسطه این مواد شیمیایی وارد شده است جایگزینی نخواهد داشت؛ بنابراین توصیه ما این است که کراتینه کردن مو را تحت هیچ شرایطی انجام ندهید و فریب این تبلیغات را نخورید.

بیشتر بخوانید

ویروس کرونا از طریق پوست و مو هم منتقل می‌شود؟ ریزش مو از عوارض ابتلا به کرونا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پوست و مو کراتینه مو کراتینه کردن مو ریزش مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۸۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سرهنگ حسن ابوالحسینی گفت: در پی شکایت یک شهروند یزدی به پلیس فتا مبنی بر کلاهبرداری دریافت وام، موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت. 

وی ادامه داد: در تحقیقات اولیه مشخص شد شاکی با مشاهده کانال تلگرامی دریافت وام بدون ضامن، مبلغ یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال به شماره حساب اعلام شده واریز کرده و پس از آن وی دیگر جواب شماره تلفن داده نشد. 

رئیس پلیس فتا افزود: با انجام تحقیقات بیشتر و اقدامات پلیسی توسط کارشناسان این پلیس، متهم که در یکی از استان‌های غرب کشور ساکن بود، شناسایی شد و با هماهنگی مقام قضایی به پلیس فتای استان یزد انتقال یافت. 

ابوالحسینی خاطرنشان ساخت: متهم در مواجهه با مستندات و مدارک جمع‌آوری شده از سوی کارشناسان ضمن اقرار به جرم خود، اعتراف کرد که با درج آگهی در شبکه‌های اجتماعی با موضوع وام بانکی، از شهروندان کلاهبرداری می‌کرده است. 

وی هشدار داد: برای دریافت وام حتما به بانک مراجعه کرده و به هیچ عنوان به تبلیغاتی که شبکه‌های اجتماعی می‌شود اعتماد نکنند، چرا بانک‌ها هیچگونه تبلیغاتی در فضای مجازی برای فروش وام یا تسهیلات بانکی ندارند و این تبلغات از سوی کلاهبرداران منتشر می‌شود. 

رئیس پلیس فتا از شهروندان خواست هشدار‌های پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • مناظره های انتخاباتی مجلس در مازندران از فردا پخش می شود
  • جدول پخش برنامه های صدای آبادان
  • آغاز پخش مناظره نامزد‌های انتخابات دور دوم مجلس از فردا
  • تقویت کننده موی مردانه
  • آشنایی با روش‌های بدون جراحی کاشت موی طبیعی
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • یک عملکرد غیرمنتظره در مخچه کشف شد